Sluiten
Profiel details

Als je de Playstations, Xboxen en Nintendo’s niet meetelt, was muziek het enige wat Franco en Ezio bezig hield. Wie niet had gedacht dat deze gasten daadwerkelijk iets voor elkaar zouden kunnen krijgen heeft ’t nakijken.

Cobra draait al lang mee in de scene. Lang genoeg om bekendere namen uit de rapgame zo nerveus te maken dat ze minimaal 69 takes of 4 weken nodig hebben voor een refreintje. Ze doen wat ze willen, wanneer, hoe en waar ze dat willen.

Outkast is de reden dat Cobra bestaat. De stijl, de message, de humor en de sound. Being black, proud, loud en laten zien dat Hip Hop verder gaat dan de topics van de meeste hedendaagse rappers. Sociaal, maatschappelijk en informatief; je vindt het in elke track. Bijgestaan door rauwe beats en flows van formaat, brengen zij hun ode aan Atlanta en stripclubs. 

Cobra komt intellectueel op dom harde beats, geinspireerd op de ‘trap’ uit Atlanta gemixt met die typische stijl van New Yorkse samples. Daarnaast speelt Cobra veel live instrumenten in om de tracks te voorzien van hun eigen wil en het streven naar het hoogste niveau in beats, sound en productie.

Na de releases van enkele EP’s en singles op hun eigen label ‘Ice Cold Tranga Records’ stond Cobra het afgelopen jaar in het voorprogramma van onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Maradonnie. Daarnaast dwong Cobra een plek op Parkpop 2019 af door het talentenjacht ‘The Road to Parkpop’ te winnen.

In najaar 2019 staan er een 4-tal releases gepland en wordt het hoog tijd om Nederland kennis te maken dit live-feest met als doel jou even laten vergeten dat jouw bruto salaris hoger is dan jouw netto salaris.

Social Media