URBAN TALENT.

Den Haag barst van het talent op het gebied van Urban.

Dat is te zien aan het aantal talentontwikkeling projecten, open mic sessies en battles die worden georganiseerd door verschillende organisaties zoals: Haags Hiphop Centrum, Musicon, Stichting HIPHO(O)P en Theater De Vaillant. De organisaties doen hun uiterste best om de deelnemers te helpen hard aan de weg te timmeren en ontwikkelen elk een uniek coaching traject. Elke organisatie is hard bezig om zich te houden aan de gestelde eisen vanuit de gemeente en heeft nauwelijks tijd over om inzicht te krijgen in wat voor trajecten er door de andere organisaties worden aangeboden. Hierdoor komt het geregeld voor dat wanneer een deelnemer een bepaald traject heeft afgerond, en op zoek gaat naar een vervolgstap, hij of zij deze niet of nauwelijks tegenkomt omdat de verschillende trajecten niet op elkaar aansluiten. Hierdoor blijft het niveau op het gebied van Urban in Den Haag over het algemeen laag en vertrekken degene die de mogelijkheid hebben naar steden als Rotterdam en Amsterdam om een volgende stap te zetten. Dit probleem speelt al jaren en kan worden opgelost als er één onafhankelijk platform al het aanbod op het gebied van Urban in kaart brengt en op elkaar kan laten aansluiten. Nu kan je voor relevante informatie, kennis, samenwerking en netwerk terecht bij GUAP!

DOELGROEP.

De doelgroep waar GUAP zich op richt is de liefhebbers en beoefenaars van Urban arts. Urban arts is een verzamelnaam voor verschillende soorten vormen van kunst. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Hiphop, R&B, Urban dance, Graffiti etc. In de opstartfase zal GUAP zich vooral richten op het muzikale gedeelte van de Urban arts. Als dit stabiel is opgezet, is het in de toekomst makkelijk om andere disciplines toe te voegen.

Meer weten over GUAP? Bekijk onze video door op de sticker te klikken!

ONZE PARTNERS.

De betrokkenen van GUAP bestaan uit organisaties en individuele aanbieders. De volgende deelnemers zijn (op dit moment) betrokken:

CONTACT.

    Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier of mail ons op info@guap070.nl.