Het is weer vrijdag! Dat betekend dat het tijd is om een aantal nieuwe releases op een rijtje te zetten. Deze week hebben we weer 3 artiesten van eigen bodem!

Diedjoe – Cropflow

Diedjoe staat bekend om zijn keiharde bars en Cropflow is geen uitzondering! De track is twee minuten lang en bevat geen refrein.

In het nummer rapt de Haagse artiest over de stappen die hij moet nemen om zijn doel te bereiken. Met de vastberadenheid waarop de artiest het brengt weten we zeker dat dit hem ook gaat lukken.

De track is geproduceerd door Cream.

Beluister de tune hieronder:


JM ft Thiirt13n- For You

Deze artiesten hebben de Valentine vibe goed te pakken. De track ‘For You’ is smooth genoeg om menig vrouwenhart te stelen. In dit nummer zingen de heren over hoe ze er altijd voor hun geliefde zullen zijn.

Met deze romantische tune is het bijna onmogelijk om het valentijns gevoel niet mee te krijgen, zelfs als je geen date hebt gescoord!

‘For You’ is geproduceerd door Daniel Quintana.

Beluister de track hieronder;


Joshua Khane & Farson – Psycho

Joshua Khane en Farson brengen een echte clubbanger om de week mee af te sluiten! Ondanks de harde stormen en kou kunnen we lekker opwarmen met deze tune. Wanneer je ‘Psycho’ hoort is het bijna onmogelijk om stil te zitten.

Damien Twilt is verantwoordelijk voor de productie!

Bron: Spotify, YouTube